XUSTA IGUALADA NA CHOUSA (By Jorge Souto) (0 - 0)

ALIÑACIÓN: Manolo, Michel, Lino, Gonzalo, Meixide, Marco, Jorge Souto, Dani , Lano, David Gómez e Saad.
   SUPLENTES:  Víctor, Elías, Budiño e Cristian.

Encontro correspondente a Quinta Xornada da Segunda Autonómica da tempada 08/09 disputado no campo da Chousa, que presentaba unha boa entrada de espectadores.

A SD PONTE CARREIRA acadou un empate no seu campo no que acada 4 puntos de 9 posibles.

O Arzúa comezaría  moi metido no encontro, moi ben posicionado sobre o céspede e tentando xogar  o balón o primeiro toque. O cadro  local, pola sua parte, comeza o partido algo frío, pero bastante seguro en tareas defensivas. As primeiras ocasións  do Arzúa viran dadas pola  velocidade o contragolpe  do centrocampista Sergio e o mediapunta Miguel.

Os pupilos  de Tono Insua continuaran  levando o xogo durante toda a primeira parte,  con chegadas polas bandas nas que  dispoñen de varias ocasións de gol. O porteiro local e a defensa azulona lograrán manter o  empate a cero. Estés esperarán  a chegada do descanso con ansia para tentar cambiar de rumbo o seu xogo.

Na segunda metade todo comezaría a cambiar, o equipo local consegue dominar o coiro. O mister  da SD tratará de aproveitar as bandas e o contragolpe; através de Dani chegaria unha gran ocasión local, na cal o coiro pasaría moi cerca do travesaño visitante.

O entrenador local realizaria todos os cambios  para tentar dar frescura o equipo, Budiño que entraria na segunda metade sería recolocado na posición de mediocentro onde máis tarde  sería expulsado de forma un pouco rigurosa polo colexiado do encontro.

Nos últimos 20 minutos o equipo local xogaría con un home menos, pero tentaría buscar os tres puntos, na cal Elías faría  unha xogada por banda, entrando  case ata a area pequena. Nesta xogada os xogadores locais pediría penalti que non sería sinalado polo arbitro.

Partido moi físico e duro  no campo da Chousa, na cal os dous equipos quedarían pouco satisfeitos co resultado obtido e co arbitraxe.

A SD visitará o vindeiro domingo 19 en  Vilaboa ó Olímpico as 4:30 da tarde, que conta todos os seus partidos por victorias, sendo líder da categoría. NON FALTEDES A SD SOMOS TODOS!!!!!